Lemezkritikák

Lemezkritikák

Itt összegyűjtöttük milyen kritikákat kapott a Tökéletes szándék lemez:
Köszönjük az összes újságírónak!

 

Hardrock.hu (Tóth-Császár Gábor):

A lemez tíz dalt tartalmaz, melyek mindegyike egy igazi gyöngyszem. Nekem már az EP is nagyon tetszett, de így egyben lett kerek a történet. Lehet érezni ezekben a dalokban, hogy nagyon együtt van a csapat.

Ugrás a cikkhez >>>

 

Zenevilag.net (feca):

Mindenkinek melegen ajánlott, aki vonzódik a rockzene dallamosabb válfajához és hajlandó időt adni 1-1 zenének, nem csak egy gyors élvezetet keres. Ugyanis ha elsőre valószínűleg nem is hat, de idővel felsejlenek a szépségei és a szövegekkel együtt egy majd 50 perces, merengően szédítő utazással leszünk gazdagabbak.

Ugrás a cikkhez >>>

 

Femforgacs.hu (oldboy):

Megjelenése óta nagyon sokszor végighallgattam ezt a lemezt, és olyannak tartom, mint a címét. Vagyis tökéletes! Engem érzelmi síkon olyan szinten megérint, hogy leszoktam az éjszakai hallgatásáról, mert utána sokáig kattogott az agyam, és nagyon nehezen tudtam csak elaludni…

Ugrás a cikkhez >>>

 

Ekultura.hu (Mayer István):

Nem feltétlenül szükséges elmondanom, kiknek ajánlom a lemezt: a prog rock-rajongók a legelkötelezettebb zenefogyasztók közé tartoznak, a többségükhöz ilyen vagy olyan módon úgyis eljut. Emellett azonban a dallamos, AOR anyagok kedvelőinek is érdemes tenniük egy próbát a Tökéletes szándékkal.

Ugrás a cikkhez >>>

 

Ricsandgreen.hu (Ric$):

Három hétig hallgattam, hogy fogást találjak rajta, kritizálni tudjam, nehogy valaki azt hihesse: ez valami bér-írás, egy felszopás, vagy nem is tudom minek nevezzem. Ám sehogy sem sikerült. Egyetlen dolog van, ami változott: napról napra jobban szeretem a lemezt…

Ugrás a cikkhez >>>

 

Underview.hu (Gyuszi):

Akárhányszor hallgatom a lemez 10 dalát, egyiket sem tudom határozottan a többi fölé emelni. Tíz mesteri kompozíciót véstek a korongra és mindegyik zenésztananyagként is hallgatható.

Ugrás a cikkhez >>>

 

Passzio.hu (Dionysosrising):

Ez egy kifejezetten dallamérzékeny, zeneileg letisztult, érett produkció, ami ráadásul kifogástalanul is szól, sok anyagilag szerencsésebb helyzetben lévő külföldi bandát utasítva maga mögé ezzel.

Ugrás a cikkhez >>>

 

Shockmagazin.hu (Polgár Tamás):

…kifejezetten kellemes hallgatnivaló a Tökéletes szándék.

Ugrás a cikkhez >>>

 

Richardson was another fine architect whose richardsonian architecture was famed around the https://justdomyhomework.com/ country

Random Posts

LOAD MORE
PS Szabad Akarat lemezkritika a haevymetal.hu oldalon
Fejvesztetten klip
Álmodj még
Kezdet