Készül a pécsi prog csapat új albuma

Készül a pécsi prog csapat új albuma

A zenekar rövidesen egy 3 számot tartalmazó EP-vel jelentkezik “Változom” címmel, ami előfutára a nyár elején megjelenő új albumnak.

“Ezerrel készül az új Perfect Symmetry album, a “Tökéletes szándék”, amely várhatóan nyár elején jelenik meg, ha minden jól megy, a HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként. Előbb azonban egy 3 számos EP-vel szeretnénk kedveskedni a honi prog metal rajongóknak!” – adja hírül Kusinka Tamás (PS, Virrasztók) a zenekar gitárosa.

A “Változom” címet viselő EP elsősorban promóciós célokra készül, és jelenleg is zajlik a három dal keverése, mégpedig a törökbálinti SuperSize Recording stúdióban, természetesen Varga Zoltán segédletével.

Ezen az anyagon mutatkozik be a régi/új énekesük, a 2010-ben csatlakozott Kovács Attila (Alapítvány, ex-Mystery, Hot Shot), valamint az új dobosunk, a Virrasztókból is ismert Bánhalmi Zsolt. Reméltük és így lett: nem kell újabb 8 évet várni a PS következő albumra!

“A legutóbbi nagylemezünk, a Szabad akarat 2010-ben jelent meg, az új anyaggal pedig folytatjuk azt az utat, amit még 2001-ben az első nagylemezzel elkezdtünk. Ez lesz az eddigi legkeményebb és legmetalosabb anyagunk, de továbbra is a dalokon, a dallamokon, a harmóniákon lesz a hangsúly.”

Érdekesség még, hogy a zenekar tervez angol nyelvű variációt is, mert szeretnék ha ez a lemez a külföldi rajongókhoz is eljutna. A korongon várhatóan 11 tétel lesz hallható, ezek többsége már keverés alatt van, a többi az utolsó simításokat kapja a próbateremben.

A megjelenéssel egy időben megújul a Perfect Symmetry honlap, de a zenekar tevékenységét figyelemmel kísérhetitek a Facebookon és a csapat Youtube csatornáján is.

www.perfectsymmetry.hu

www.facebook.com/perfectsymmetryband

http://www.youtube.com/user/symmetryhungary

Flipped’ teaching and learning is one of the most powerful ideas i’ve come across when it paper writings for paper-writer.org comes to uses of digital technology that can provide an improved learning experience

Random Posts

LOAD MORE
Megjelent az új kislemez első dala
OVER THE UNDER VOL.3.
15 ÉVES JUBILEUMI SZÜLETÉSNAPI KONCERT
Kálmán Kata a Perfect Symmetry új énekese!